Petun bloggaukset kotoa ja maailmalta

Petri Makkonen » Kausi 2014-2015

  (su 15.02.2015 03:13)

10-pallo MM

Terveiset Filippiineiltä!

Tänne saavuttiin eilen Siekkisen Janin kanssa, yö Manilassa ja sit sisänen lento tänne General Santosiin missä kisat pelataan, nyt on jetlagit nukuttu veks ja siego alottaa oman karsintaurakkansa kolmen tunnin päästä, pitää mennä kannustaa et saa paikan pääkisaan, mikä alkaa tiistaina 17.päivä paikallista aikaa. Mulla ja Immosen Mikalla on siis suora paikka pääkisaan.

Postailen tuloksia sitä mukaan ku niitä saatavilla, ja mahdollisia striimilinkkejä yms, tänne ja mum omaan facebuukkiin, joten kiinnostuneet seuraillaa ja isoo peukkua pystyyn kaikkille suomalaisille!!

Iso kiitos sponsseille mitkä mahdollisti tän reissun, tuli vähän kiire aikataululla...

Hyvinkään biljardisali
HyvBK
CNC Finland oy
Kaikki ykstyishenkilöt(you know who you are)!!

Iso käsi kaikille!

Petu

Kommentoi kirjoitusta

  (ke 10.09.2014 12:52)

Syyskausi 2014

Tervehdys taas!

Nyt on kesälomat lusittu ja kisakausi alkaa, tai on alkanut jo muutama viikko sitten, mulla Slovenian eurotourilta.

Siellä pelit kulki ihan mukavasti. Oli kisassa viides ja hävisin ratkaisevan ottelun paikasta semifinaaliin 7-9, tiukka vääntö mut käänty kaverin eduks mun muutaman helpon mogan takia, mutta hyvä alotus kansainväliselle kaudella näin kesän jälkeen! Seuraava eurotouri onkin sitten tässä syyskuun lopulla Hollannissa.

Pari viikkoa eurotourista alkoi kisakausi suomessakin, mestaruussarjan kausi alkoi jyväskylästä, kuitenkin vain 25 pelaajan voimin.

Siellä mulla peli kulki enemmän ku mallikkaasti voittaen turnauksen ilman tappioita ja semifinaalissa ja finaalissa pelaten lähes täydellistä peliä! Tulokset ensimmäiseltä kierrokselta alkaen oli vs Santtu Pyykönen 8-2, vs Sami Perttunen 8-4. 8cupissa voitto vs Jesse Gustafsson 9-3, semifinaalissa vs Kim Laaksonen 9-3 ja finaalissa vs Jani Siekkinen 9-0!

Joten peli on uomissaan ja tästä on hyvä jatkaa kohti uusia taistoja, ja niitähän on tulossa yllin kyllin!

13-14.9 on mestaruussarjan toinen rg osakilpailu kotkan Finnalistin salilla. Tulkaa ihmeessä katsomaan kovia pelejä jos vain kiinnostaa!

18-20.9 lähdetään suomen edustuksen kanssa kohti norjaa ja Pohjoismaiden mestaruuskisoja, siellä suomella hyvä edustus joten menestystä voidaan odottaa!

23.9-? Meillä alkaa Mikan kanssa tämänvuotinen world cup of pool projekti Koreaa vastaan, ja jos siellä palaset loksahtaa kohdilleen niin vain taivas on rajana! Formaatti on vain raaka, suora cup systeemi ja 9-palloa 7 voittoon muita maailman parhaita pelaajia vastaan joten helppoa ei tule olemaan! Kannustusta tarvitaan!!

30.9-4.10 Hollannissa pelataan tämän syksyn toinen eurotourin osakilpailu, siellä lähdetään taas tavoittelemaan kärkisijoja ja yritän kaivaa itteni ensin takas sinne eurotourin rankingin TOP 10:een ja sitäkautta isompiin turnauksiin!

Joten haasteita on tulossa, mutta peli kulkee ja reeni maistuu joten hyvillä mielin lähdetään taistelemaan seuraaviin koitoksiin kirkkaimmat mitalit silmissä kiiluen!

Pistäkää kannustusta tulemaan, ne aina siivittää vähän pitemmälle ;)

Vielä iso kiitos sponsoreille mitkä mahdollistaa tän kiertämisen


www.egomedia.fi
www.suomenbiljardimyynti.fi
www.brode.fi


Peliterveisin,

Petri

Kommentoi kirjoitusta
Näytä kommentit (5)

 

Suomen Biljardimyynti Oy Bar&Restaurant Brode Ostosmaailma.fi Zoner Oy Resulttia Solutions

Petri Makkonen | Perusfaktat | Saavutukset | Media | Blogi | Yhteystiedot Valokuvat © EPBF / Bethan L. Sage   |   Toteutus: Resulttia Solutions